Uw werkplekken zijn de motor van uw bedrijf, het is daarom van essentieel belang dat deze goed werken.
Om u daarbij te helpen, bieden wij monitoringdiensten aan.

QuickSolid houdt uw werkplekken op de volgende gebieden in de gaten:

Inbraakpogingen:

Wij kijken actief naar pogingen die gedaan worden om uw systeem in te komen, bij het signaleren hiervan brengen wij u op de hoogte en ondernemen we actie.

Beveiliging:

Uw systeem heeft mogelijk al beveiligingsmaatregelen zoals bijvoorbeeld antivirus. Wij kunnen de status van de meeste antivirussoftware controleren en actie ondernemen als uw systeem een melding ontvangen heeft.

Hardware status:

Uw werkplekken bestaan uit diverse hardware waaronder bijvoorbeeld de hardeschijf. Dit is het onderdeel dat bij een defect voor dataverlies kan zorgen en daarom houden wij uw hardeschijf in de gaten en kunnen voordat deze kapot gaat al signalen opvangen.

Systeemdiensten:

Elk besturingssysteem werkt met systeemdiensten, ook wel ‘services’ genoemd. Denk hierbij aan de mogelijkheid om te kunnen o,a, printen, updates te kunnen ontvangen en een netwerkverbinding te kunnen maken. De belangrijkste houden we in de gaten houden we draaiende.

Naast de monitoringdiensten kunnen wij uw systemen vanuit ons service center voorzien van antivirussoftware en een webfilter om schadelijke of ongewenste websites op voorhand te blokkeren.